• Alleen online
  • Aanbieding!
  • -€ 300,00
search

Lamborghini Urus remschijfklok

€ 2.549,00
€ 2.249,00 € 300,00 korting
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

De gelukkige eigenaar van een Lamborghini Urus deed wat je met een Lamborghini moet doen; de limiet opzoeken op het circuit. Helaas zat het gevaar in een klein hoekje, want eenmaal thuis aangekomen met, nog steeds roodgloeiende remschijven, besloot de eigenaar de auto te wassen.

De Lamborghini Urus heeft ’s werelds grootste remschijven ooit gemonteerd op een straatauto; 440 mm in diameter. Deze schijven zijn gemaakt van Carbon Keramiek. Dit is een mengsel van carbondeeltjes en een soort extra geharde klei. Dit mengsel wordt in een proces van twee maanden samengeperst, gebakken en microscopisch nauwkeurig ontwikkeld tot remschijf.

Maar wat is er dan gebeurd met deze remschijf? Tijdens het wassen is het temperatuurverschil zo groot geweest tussen de schijf en het water dat de remschijf is gebarsten. Een waanzinnig verlies, omdat één schijf al een prijskaartje van ruim €10.000,-. Met deze barst is de remschijf niet meer bruikbaar, maar is het wel nog een uniek object waar een tweede leven aan is gegeven.

De klok is uitgevoerd met een mat-carbon fiber interface en is volledig te ontwerpen naar jouw wens!

1 Item
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.